Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1978, όπου και μεγάλωσα. Απόκτησα το απολυτήριο από το 2º Λύκειο Κοζάνης.

Σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Φερράρα, στην Ιταλία, από το 1997 ως το 2004, με βαθμό «Άριστα” (103/110), οπότε και επέστρεψα στην Ελλάδα.

Εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείου Λιβαδερού Κοζάνης, από τον Αύγουστο του 2005 ως τον Αύγουστο του 2006.

Εργάστηκα, στα πλαίσια της ειδίκευσής μου, στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης και στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Β’ ΙΚΑ «Παναγία” Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στις ακόλουθες δομές:

  • Δ’ Άξονας Βραχείας Νοσηλείας
  • Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Β.Δ. Τομέα Θεσσαλονίκης
  • Πρόγραμμα απεξάρτησης «Αργώ”
  • Ψυχιατρική κλινική Νοσοκομείου «Παπανικολάου”

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στην Γνωστική – Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και έλαβα εκπαίδευση στις ψυχαναλυτικού, γνωστικού – συμπεριφορικού και συστημικού τύπου θεραπείες.

Εργάστηκα στις ψυχιατρικές κλινικές Ν. Σπινάρη, στην Κοζάνη και Αγ. Γεώργιος και Αγ. Μαρίνα στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2014 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Κοζάνη.

Εργάζομαι ως ψυχίατρος στην «Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Κοζάνης και Ν. Γρεβενών” από το 2014 και ως επιστημονικά υπεύθυνος ψυχίατρος στο Κέντρο Ημερίσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης”.